X

Zo maken we samen een goede video

 

 

Achtergrond ...

Fantastisch onderwerp, een passie vanaf het eerste uur. Er is geen betere manier om uw boodschap over te brengen dan via film. Maar wel graag één die goed in elkaar steekt met kop, romp & staart.

Wist u dat de beste films in de eerste 30 seconden u al de boodschap hebben gebracht? Vaak gebeurt dit via flash-forwards maar het kan ook gewoon in beelden. Educo MultiMedia maakt al 20 jaar films. Voor mooie merken als Philips, Prorail, NS maar ook voor de kleine merken. Passie... prachtig.

Voor Philips bedachten we een klein onderzoek van de impact van de muziek onder een film. Meer dan 80% van de boodschap wordt onthouden door de combinatie van beeld met geluid! Dat hadden we niet voorzien maar verklaart wel het donderende applaus bij de presentatie van hun “Brand Promo”; iets waar ik nog heel trots op ben.

 

Apparatuur

Filmers zijn gek op apparatuur. Camera's en lenzen maar ook sliders, drones en tools voor stabilisatie zoals Gimbals en Glidecams. Ik ben een echte Sony liefhebber vanaf het eerste uur (toen Minolta).

Timelines

Om al de beelden op de tijdlijn samen te brengen werk ik meestal met Adobe Premiere maar soms ook met Davinci Resolve. Ook de juiste kleuren en de speciale looks komen hier uit. Audition gebruik ik zeker voor geluid.

Animatie

Prachtig om te doen, lastig om te leren. Animaties maak ik al heel lang in After Effects en dat heeft een stijle leercurve. Maar het geeft erg veel voldoening. En, het is ongelooflijk wat je er allemaal mee kan.

Stock

Geduld! Uren wachten voor het juiste shot, hopen dat de zon verschijnt. Maar ook veel onderzoek om te zijn op de juiste plekken op het juiste moment. Er staat hier nog heel veel te wachten om Stock te worden.

Onderdeel van Educo MultiMedia

Videobeleving is een onderdeel van Educo MultiMedia. Binnen Videobeleving bied ik alles dat te maken heeft met video's aan. Ook geef ik hier de mogelijkheid om Stock Video's te bekijken en eventueel te kopen. Deze worden door mij op de grote Stock Agency's sites (als Shutterstock, Adobe Stock en Pond 5) verkocht. Daar zijn ze wel ruim 200% duurder en het staat mij vrij om u ze direct aan te bieden. Geïnteresseerd? vul het formulier in, bel of mail me en u krijgt snel reactie.

Waarom ik / wij ?
  • Persoonlijk
  • Gericht op emotie in video
  • Ervaring telt in dit vak
  • Creatief
  • Technisch bekwaam
  • Kwaliteit staat hoog
  • Snel, als het moet
  • Alles 4K (als je dat al wil)
  • Bekend met alle Social Media's